Këtë muaj të nëntorit, të lindurit në shenjat e renditura më poshtë do të gjejnë një pasion të aftë për të kthyer jetën e tyre përmbys. Shikoni nëse jeni një prej tyre!

Virgjëresha

Asnjë shenjë tjetër nuk do të jetë aq me fat në dashuri sa Virgjëresha në muajin që do të fillojë. Pavarësisht se ka disa vështirësi të hapen dhe të tregojnë atë që ndiejnë, një person do të vijë dhe do t’i tregojë Virgjëreshës se nuk ka asgjë të keqe të dorëzohet në dashuri. Me këtë person, më në fund do të jeni në gjendje të shprehni ndjenjat, pavarësisht se nuk hiqni dorë nga mënyra juaj praktike dhe madje e ftohtë e lidhjes.

Peshorja

Peshorja, këtë muaj, më në fund do të gjejë personin që ka të bëjë me personalitetin e tyre. Personat e kësaj shenje janë shumë të lidhur me pamjen, bukurinë, por edhe përmbajtjen. Ju mungon dikush me të cilin të bisedoni, të flisni për filma, seriale, të mësuarit dhe përvojat. Një person me të njëjtin perceptim të botës do ta magjepsë Peshoren këtë muaj.

Akrepi

Të lindurit e kësaj shenje do të impresionohen nga Dashuria këtë muaj. Por këtë herë ata nuk do të jenë në gjendje t’i rezistojnë hijeshisë së një personi të ri që do të vijë, ose një dashurie për të kaluarën që nuk e kanë përjetuar plotësisht siç dëshironin.

Me pak fjalë, ata do të “rrëzohen” nga mënyra e të vepruarit, të menduarit dhe qëndrimit të këtij personi të ri, e cila do t’i lidhë zemrën e tyre. Akrepi nuk do të mendojë dy herë për të hequr dorë nga argëtimi i jetës ose për të lënë një lidhje që nuk funksionon më, për të nisur këtë dashuri të re.

Ujori

Kur bëhet fjalë për dashurinë, Ujori është lloji i personit që shtyp ndjenjat e veta. Ai nuk është shumë i lidhur me romancën, dramën ose deklaratat, por në muajin tjetër do të ketë një person që do ta kthejë jetën e tij përmbys.

Ujorët do ta gjejnë veten duke bërë gjithçka që nuk mund ta imagjinonin: duke kaluar orë të tëra duke biseduar me të dashurin e tyre, duke dërguar mesazhe, duke bërë takime. Ky person do të sjellë një këndvështrim të ri në jetën e Ujorit dhe do të sigurojë shumë momente të paharrueshme dhe të lumtura.