A jeni në gjendje që ta zgjidhni këtë detyrë? Duket e thjeshtë në shikim të parë, por e vërteta është tjetër.

Koncentrohu dhe fillo me punën.

Sa është përgjigjja, na tregoni në komente dhe sfidoni veten dhe miqtë.