“M’u drejtua e më tha:
– Ti quhesh Elvis dhe nuk ke bandë rroku?!
Nuk kisha ç’t’i thosha. Ai quhet Parim, por kurrë nuk e mbrojti një parim. Ka dhe më keq, i shërbeu tërë pushteteve. Bashkë me të tjerë i kam shërbyer një kauze që e hap emancipimin e shqiptarëve, ndërsa ai i gjorë ka punuar vetëm që t’ ua ngulfas vetëdijen. Aty ku nuk ka më parim, nuk ka më gëzim. Ka njerëz që e humbin emrin gjatë rrugës.” /Elvis Hoxha/

https://www.mekulipress.com/mentaliteti-klientelist-i-nje-kinsegazetari/