Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut nuk kanë marrë “Po”-në për çeljen e negociatave për në BE.


Pas lajmit për mos hapjen e negociatave, agjensia Italiane e lajmeve Ansa ka shkruar se Zoran Zaev ka dhënë dorëheqjen.

Nga Shkupi ende nuk ka konfirmim zyrtar, por po shqyrtohen të gjitha opsionet