Arilena Ara ka fituar garën e RTSH-së, dhe shkon në Eurovizion, shkruan MekuliPress .

“Unë nuk bëj këngë për cmime, por bëj këngë për vete”, ka thënë Arilena Ara me rastin e pranimit të cmimit, e cila shpërtheu në lot. Ajo poashtu bëri të ditur se për herë të parë ka në sallë nënën e saj që po e ndjekë për së afërmi”

Arilena Ara në këtë garë ka marë pjesë me këngën “Shaj”.