Rrëfimi

Në foton e botuar në vitin 1892 ka një burrë shumë të ngjashëm me presidentin Abraham Lincoln, i cili humbi tre bijat e tij.

Ky është një njeri me origjinë polake, i cili kujdeset për tre vajzat e tij të quajtura Agnieszka, Karolina dhe Katarzyna, të cilat janë gjithçka për të, por ndërsa ishin në një udhëtim në një pyll, ato u tmerruan dhe u ndanë prej arinjve. Ju duhet t’i gjeni.

Shikoje me kujdes foton dhe pastaj lexo zgjidhjen poshtë saj:

BIJA E MADHE

Kaluan dy ditë dhe nuk erdhën në shtëpi, kështu që ai vendosi të kthehej në pyll për ta gjetur atë. Së pari kërkuan Karolinën, vajzën më të madhe që ka ndjekur gjithmonë gjurmët e babait të saj, i cili vdiste të ngjitej nëpër pemë, dhe kështu në foto ndodhet në anën e pasme. E patë?

BIJA E VOGEL

Më e vogla e të gjithave përfundon gjithmonë duke u fshehur në hapësirat e vogla kur luan me babanë, kështu që ajo u gjet në një vrimë lepuri dhe në foto ka një zonë të ngjashme nën mjekrën e babait.

BIJA E MESME

Agnieszka ishte zhdukur, ajo ishte shumë e pavarur kështu që ajo do të ishte shumë më e kujdesshme kur u shfaq ariu. Edhe pse kërkimi ishte shumë i vështirë, ajo u gjet në një kasolle të xhaxhait të saj në pyll. Ajo ndodhet nën hundën e tij.