Me publikimin e videos, Audi ka lëshuar paralajmërim për makinën e re elektrike të modelit Q4.

Pamja e parë  zbulon një shkallë të lartë mjeshtërie në pjesën e dizajnit, transmeton lajmi.

Për këtë makinë duhet të pritet deri në fund të vitit, ka bërë me dije firma.

Audi Q4 ka 306 kuaj fuqi, bateri 82 kWh dhe shpejtësinë prej 100 km / orë e arrin për 6.3 sekonda.