Sali Berisha i ftuar në emisionin “Tempora” në RTV Ora tha se ka kërkuar falje për piramidat.

Ai tha se kishte mundësi të mbante karrigen e tij sepse nuk ua mori ai paratë shqiptarëve.

Sali Berisha:

“Kam kërkuar të falur për piramidat, 20 herë, por kam bërë edhe tjetrën.

Kur Fatos Nano doli dhe u tha se do u kthejë çdo qindarkë, u thashe se nuk kthej asnjë qindarkë. Borxhi është i vjetër sa njeriu dhe një borxh që nuk e ke marrë, nuk e njeh kurrë.

I qëndrova kësaj sepse nuk gjeja moral që të te mblidhja ty paret e tua unë dhe t’i jepja këtij tjetërit që kishte futur në piramida.Unë nuk mund ta bëja këtë. I kisha të gjitha mekanizmat për të mbajtur karrigen time dhe për të paguar një nga një. Nuk kisha moralin për ta bërë një gjë të tillë dhe nuk e bëra, dhe e mori pushtetin Fatos Nano.”