Presidenti i SHBA,  Joe Biden ishte i pranishëm në festimet e hapjes së GM në Fabrikën Zero të sapo rinovuar në Detroit, Michigan.

Biden ndihmoi prodhuesin e automjeteve të festonte hapjen e  fabrikës së re të automjeteve elektrike duke marrë një makinë GMC Hummer EV për një xhiro.

C-SPAN madje kapi një video të presidentit i cili dukej se po kalonte mirë duke bërë xhiro me Hummer EV nga një vend.

Por e veçanta e kësaj makine është se në projektimin e saj ka bën pjesë edhe një shqiptar nga Vlora, Gjergji Shaska.

Ai jeton prej kohësh në SHBA dhe është pjesë e një familje të njohur ne qytetin e Vlorës. Vëllai i tij, Tanush Shaska është një akademik mjaft i njohur në SHBA.