Kategori: Bota e Artit

Gazmend Freitag përgjatë viyitës në rezidencën e Ismail Kadaresë në Durrës, Shqipëri, me Ismail Kadare dhe Asie Duka. 9 shtator 2023 © Bujar Hudhri