Djali i Remzi Hoxhës, shqiptarit nga Maqedonia që u zhduk para 24 vitesh nga SHIK-u ripërsëriti akuzat se ashtu si qeveria e mëparshme, ashtu dhe ajo socialiste nuk ka patur vullnet për të zbardhur këtë ngjarje.

I ftuar në emisionin “Përballje” në Kosovë ai tha se ka kontakuar personalisht me kryeministrin Rama për këtë çështje, por ai e përcolli të ish-ministri i tij Saimir Tahiri.

Ardian Hoxha tha se kishte vënë në dijeni kryeministrin dhe ministrin e Brendshëm, se një nga dëshmitarët kryesorë, Budjon Meçe ishte në Shqipëri dhe mund të viheshin në lëvizje për të rihapur çështjen, por nuk e vunë ujin në zjarr.