Kryeministri Edi Rama ka uruar shqiptarët me rastin e Ditës së Flamurit, ndonëse kësaj radhe kjo ditë feste nuk është si vitet e kaluara.

Kryeministri Rama e bëri urimin e tij me anë të një postimi në faqen e tij në facebook ku shkruan se  errësira na rrethon përkohësisht, përpara daljes së diellit  .

“Hyri Dita e Flamurit Kuqezi në errësirën që na rrethon përkohësisht, përpara daljes së diellit. Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe shqiptarët kudoqofshin pa asnjë dallim”- shrkruan Rama në Facebook.