Ai ka 39 gra, 94 fëmijë, 14 motra dhe 13 mbesa dhe nipër.

Të gjithë këta persona jetojnë në një çati. Bëhet fjalë për një shtëpi që ka 100 dhoma. Chana jeton në një zonë rurale në Indi. Ai thotë se e ndien veten shumë mirë pasi ka përreth gjitha ta njerëz që kujdesen për atë. “E konsideroj veten një njeri me fat që jam burri i 39 grave dhe kreu i familjes më të madhe në botë”, shprehet Chana. Ai thotë se po kërkon akoma për gra të tjera.

Familja e tij është e organizuar me një disiplinë gati ushtarake. Gruaja më e madhe Zathiangi, 69 vjeç kujdeset për organizimin dhe ndarjen e punës dhe radhën e partnereve të Chanatit.