Familja Haki Imeri përmes një postimi në facebok kanë shkruar në lidhje me mos publikimin e dokumenteve të periudhës kohore 1992 deri 2009.

Familja e Imerit shkruan që kjo vjen si rezultat i kërkesës nga një shtet mik i cili mbështeti Pavarësinë e Kosovës gjithashtu edhe mbështet Gjykatën Speciale për këtë arsyje ky është publikimi i fundit në këtë aspekt.

Postimi i plotë

Sqarim per opinionin publik.Me kerkesen e nje shteti mik nga sot nuk publikojme me dokumente te kesaj periudhe kohore. Gjithe arkivin qe kap periudhen kohore 1992 deri 2009 dokumentat te ndryshem ,e dokumenta specifik, te kesaj natyre ia dorezuam shtetit mik i cili mbeshtet Pavarsesine Kosoves dhe integrimin e Kosoves ne te gjitha institucionet nderkombetare, mbeshtet pa kursim edhe Gjykaten Speciale institucionin e vetem kredibil qe ka Kosova.Andaj te dashur friends ky eshte publikimi i fundit ne kete aspekt.