Dëshmitari Diamant Jusaj, i cili e shpëtoi personin që kishte marrë djegie të rënda, tregon për ngjarjen.

Ai thotë se e ka thyer derën e banesës dhe ka hyrë brenda për t’i dhënë ndihmën.

“Na lajmëroi një grua prej katit të katërt, kam tentuar të shkoj dhe t’i ndihmoj, e kam thyer derën e banesës. Personi vetëdije ka pasë, e kem qetësuar, frymëmarrjen e ka pasë në rregull. Dera e banesës ka qenë e plastikës dhe tymi ka dalë lart. Personi ka qenë i lënduar, ka qenë i djegur”, tha Jusaj.