A i përket ky varr monumental mbretit Gent ?

Çfarë zbuloi majori amerikan? Ku humbën pllakat me mbishkrime dhe çfarë thonë arkeologët italianë? Cila është jeta e tij dhe përse në Shqipëri kujtohet kaq pak historia Ilire ? SHPERNDAJE (SHARE) SA ME SHUME sepse GENTI meriton vërtetë të njihet nga të gjithë !