Lufta e Vuçiqit kundër Republikës së Kosovës!

Lufta e Vuçiqit kundër Republikës së Kosovës dhe dështimi i BE-së, SHBA-së dhe komunitetit ndërkombëtar, në veçanti MB, FRA, GER/DEU, ESP, ITA dhe AUSTRIA, miku i vetëshpallur i Kosovës!? Vrasësit dhe kriminelët në veri të Republikës së Kosovës për të sjellë situatë të paqëndrueshme në botë. Gjithçka sipas planit të autokratit Vuçiq!! Dhe çfarë bëjnë BE dhe SHBA? Asgjë – gjatë gjithë kohës! Çfarë po bën Britania, Franca, Gjermania, Spanja, Italia, Austria dhe të gjitha gjërat e rëndësishme? Vrasësit serbë po terrorizojnë një rajon dhe një shtet të njohur dhe TË GJITHË HESHTIN!

Është e pabesueshme sa hipokrit është komuniteti shtetëror perëndimor. Turp të keni! Borrell, si zakonisht, nuk është gati t’i emërtojë sulmuesit kriminelë, por fajëson Kosovën!! BORRELL dhe Lajcak, ju e dini, në maj 2023 u plagosën më shumë se 30 paqeruajtës – NGA CILËT POPUJ?…Ju po mbroni kriminelët! Në shkurt të vitit 2023, presidentja e Kosovës Vjosa Osmani pretendoi se mercenarët nga Grupi Wagner i Rusisë po punonin me paraushtarakët serbë për të kontrabanduar armë dhe uniforma ushtarake të pashënuara në Kosovë, në përgatitje për një aneksim të mundshëm të territorit të Kosovës. ..

TANI JA REZULTATI!
Citim nga bashkëngjitja: “Shefi i politikës së jashtme të BE-së, Josep Borrell, dënoi atë që ai e quajti “sulmin e shëmtuar” dhe tha se përgjegjësit duhet të sillen para drejtësisë. Pasi bisedimet e fundit të ndërmjetësuara nga BE dështuan javën e kaluar, .. Borrell fajësoi zotin Kurti për dështimin në krijimin e asociacionit të komunave me shumicë serbe që do t’u jepte atyre më shumë autonomi.” Çfarë të japim më shumë?

Ata ua kanë oftuar të gjitha të drejtat shtesë të dhëna me Kushtetutën e Republikës së Kosovës.

https://www.bbc.com/news//world https://orf.at/stories/3332339/

Autori: Günther J. Rozenits.

Director Austrian Peace Academ

Vucic’s Krieg gegen die Republik Kosovo!
Vucic’s War against the Republic of Kosovo, and the failure of EU, US and international community, in particular UK,FRA, GER/DEU, ESP, ITA and AUSTRIA, the self-declared friend of Kosova!?
Mit Unterstützung, nein, im Auftrag der serbischen Regierung/Geheim- oder sonstiger Dienste, agieren Mörder und Kriminelle im Norden der Republik Kosovo, um der Welt eine instabile Lage vorzuführen.
Alles nach Plan des Autokraten Vucic!!
Und was machen die EU und die USA?
Nichts – immer! Was machen Großbritannien, Frankreich, Deutschland, Spanien, Italien, Österreich sowie all die Wichtigtuer?
Serbische Mörder terrorisieren eine Region und einen anerkannten Staat und ALLE SCHWEIGEN!
Es ist unvorstellbar, wie verlogen die westliche Staatengemeinschaft ist.
Schämt EUCH!
Borrell, as usual, is not ready to name the attacker criminals, but blames Kosova!!
BORRELL and Lajcak, you know, in May 2023 more than 30 peacekeepers were injured – BY WHICH PEOPLE! YOU are protecting criminals!
In February 2023, the Kosovo president Vjosa Osmani claimed mercenaries from Russia’s Wagner Group were working with Serbian paramilitaries to smuggle weapons and unmarked military uniforms into Kosovo, in preparation for a possible annexation of Kosovan territory. .. NOW THE OUTCOME!
Quotation from the attachment:
“The EU’s foreign policy chief Josep Borrell condemned what he called the “hideous attack” and said those responsible must be brought to justice. …
After the latest EU-mediated talks collapsed last week, .. Mr Borrell blaming Mr Kurti for failing to set up the association of Serb-majority municipalities which would give them more autonomy.”
What to give more? They do have all and additional rights given by the Constitution of the Republic of Kosovo.