Ai ka treguar se intervistimin do ta bëjë në javën e parë të muajit nëntor, por nuk ka treguar se në çfarë cilësie është ftuar. 

Njoftimi i plotë nga Kadri Kastrati:

Të nderuar bashkëluftetar, miq dhe familjar,

Për hirë të informinit të drejtë ju njoftoj se , kam pranuar ftesë për intervistim nga Gjykata Speciale në Hagë .

Ky intervistim do të bëhet në javën e parë të muajit Nëntor/2019.

Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka qenë e drejtë dhe e Shenjët dhe do mbetet e tillë .

Edhe në ketë rast do të dalim faqebardhë !

Zoti e bekoftë Kosovën!