“Ju fitoni forcë, guxim dhe besim nga çdo përvojë në të cilën ju me të vërtetë ndaloni të shihni frikë në fytyrë. Ju jeni në gjendje t’i thoni vetes: “Kam përjetuar këtë tmerr. Unë mund jam gati të përballem me atë që vjen pas. “(…) Ju duhet të bëni atë që mendoni se nuk mund të bëni. ” Eleanor Roosevelt