Bertolt Brecht

Kam dëgjuar se nuk doni të mësoni asgjë. E qartë:  jeni milionerë.

E ardhmja juaj është e siguruar- Ajo është para jush në dritë të plotë.

Prindërit tuaj kanë bërë aq sa këmbët tuaja

Të mos përplasen në asnjë gur

Atëherë nuk duhet të mësoni asgjë.

Mun të mbeteni kështu siç jeni.

Dhe nëse, sidoqoftë, ka disa vështirësi që nga ajo kohë,

Siç kam dëgjuar, janë të pasigurt

Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

Ke shefat e tu që ta thonë saktësisht atë

Që duhet të bësh gjersa të jesh mirë.

Ata kanë lexuar librat e atyre

Që dinë të vërtetën

Që kanë vlerë për të gjitha kohët

Dhe recetat që të ndihmojnë gjithmonë.

Meqenëse ka kaq shumë që mendojnë për ty

Nuk duet të lëvizësh qoftë edhe një gisht.

Por nëse, s’është kështu

Atherë do të të duhet të studiosh. Bertolt Brecht /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress