Me rritjen e temperaturave rritet dhe dëshira për lëngje dhe ushqime të ftohta. Duket thuasje e pamundur të konsumosh diçka të ngrohtë, por dhe ushqimet kanë rregullat e tyre.

Më poshtë do të lexoni ushqimet që nuk duhet t’i fusni kurrë në ngrirje pasi jo vetëm që humbasin të gjitha vlerat ushqyese, por mund t’ju shktaktojnë dhe probleme të ndryshme:

Kastraveci
Kosi 
Shalqiu
Vezët
Selinoja
Djathi
Sallata
Patatet
Ushqimet e skuqura  – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress