Ndryshe nga Apple, përdoruesit e Google Play votuan secili për shkarkimet e preferuara në secilën kategori dhe Call of Duty: Mobile ishte loja më popullore ndërsa GlitchCam ishte aplikacioni më i preferuara.

Kush janë aplikacionet më popullore në Google Play për 2019

Menjëherë pasi Apple zbuloi listën e aplikacioneve dhe lojërave më të shkarkuara, erdhi radha e Google për të bërë të njëjtën gjë me statistikat e Play Store.

Por ndryshe nga Apple, përdoruesit e Google Play votuan secili për shkarkimet e preferuara në secilën kategori dhe Call of Duty: Mobile ishte loja më popullore ndërsa GlitchCam ishte aplikacioni më i preferuara.

Megjithatë aplikacionin më të mirë të vitit e përzgjodhën editorët e Play Store dhe ishte Ablo. Me këtë aplikacion njerëzit mund të eksplorojnë kulturat e huaja dhe të lidhen me njerëz pavarësisht barrierës gjuhësore.

Katër prej pesë filmave më të shitur ishin ato të superheronjve si Game of Thrones. Libri më i lexuar ishin tituj të James Corey dhe Stephen King.

Lista e plotë vijon si mëposhtë:

Vota e Përdoruesve

 • Aplikacion: Video Editor – Glitch Video Effects
 • Lojë: Call of Duty: Mobile
 • Film: Marvel Studios’ Avengers: Endgame
 • Libër: Scary Stories to Tell in the Dark

Aplikacioni më i mire i 2019

 • Ablo

Loja më e mirë e 2019

 • Call of Duty: Mobile

Filmat më të shitur të 2019

 • Marvel Studios’ Avengers: Endgame
 • Aquaman
 • A Star Is Born
 • Marvel Studios’ Captain Marvel
 • Spider-Man: Into The Spider-Verse

Shfaqjet televizive më të shitura të 2019

 • Game of Thrones
 • The Walking Dead
 • The Big Bang Theory
 • Riverdale
 • Yellowstone

Libra më të shitur të 2019

 • The Mister by E L James
 • Scary Stories to Tell in the Dark by Alvin Schwartz
 • Tiamat’s Wrath by James S. A. Corey
 • The Silent Patient by Alex Michaelides
 • The Institute by Stephen King

Librat audio më të shitur të 2019

 • Becoming by Michelle Obama
 • The Subtle Art of Not Giving a F*ck by Mark Manson
 • Unfu*k Yourself: Get Out of Your Head and into Your Life by Gary John Bishop
 • A Game of Thrones: A Song of Ice and Fire: Book One by George R. R. Martin
 • Harry Potter and the Sorcerer’s Stone by J.K. Rowling