Lidhja Demokratike e Kosovës e Vetëvendosje, saktësisht grupet punuese të dy partive kanë diskutuar në takimin e katërt me radhë për sundimin e ligjit.

Megjithatë, me të dalë nga takimi, asnjë fjalë nuk u fol për Gjykatën Speciale, derisa, ish-deputeti i LDK-së, Arben Gashi u pyet nga gazetarët.

Gashi tha se Dhomat e Specializuara do të vazhdojnë që të kryejnë punën e tyre e funksionimin sipas ligjeve të Kosovës.

“Dhomat e Specializuara funksionojnë sipas ligjeve të Kosovës por me gjyqtarë e prokurorë ndërkombëtare, kjo është marrë si vendim i institucioneve të Kosovës dhe për ne këto dhoma duhet të ekzistojnë dhe ta kryejnë punën e vet”, deklaroi Gashi.