MekuliPress merr vesh se bisedimet në Bruksel po vazhdojnë (akoma) edhe prapa dyerve të mbyllura dhe se Kryeministri i Kosovës, Kurti, nuk po lëshon pe para kërkesave kolonizuese e okupuese serbe në teritorin e shtetit të pavarur të Republikës së Kosovës, të udhëhequra nga Vuciq.

“Asnjë lëvizje dhe asnjë marrëveshje që cenon shtetin dhe pavarësinë e Republikës së Kosovës”, thotë Kurti.

Lajmi do te freskohet pas pak.
Redaksia MekuliPress