Njerëzit që u përkasin shenjave të mëposhtme janë miqtë më të mirë që mund të keni:

Shigjetari

Shigjetarët janë plotësisht dhe absolutisht altruistë në çdo kuptim të fjalës. Ata gjithmonë shikojnë problemet e njerëzve të tjerë përpara se të përpiqen të zgjidhin tëë vetët. Edhe pse ai kurrë nuk kritikon ose nënvizon të metat e veta, ai shpesh është shumë i ashpërt me vetveten.

Ai vazhdimisht do të motivohet, por do të luftojë për të treguar dështimet e tij, gjithmonë duke u përpjekur të mbajë gjithçka nën kontroll. Do të jetë gjithmonë një mik I mirë.

Bricjapi

Në fillim, Bricjapi do të duket shumë i druajtur dhe i qetë. Derisa ta njohësh me të vërtetë dhe e kupton se ajo ka një anë vërtet të ndryshme nga ajo që ke parë dikur. Ai shkon në kërkim të rezultateve dhe nuk heqin dorë, por kjo do të thotë që njerëzit që Shigjetari zgjedh janë vërtet të mirë.

Bricjapët janë shumë selektivë për njerëzit të cilëve u japin kohë dhe vëmendje. Megjithëse mund të jenë kokëfortë, ata do të jenë të parët që pranojnë kur gabojnë.

Peshqit

Peshqit janë hsumë të vështirë në kuptimin që gjithçka që i rrethon vjen nga emocione të thella. Ai mendon thellësisht për gjithçka dhe është shumë i ndjeshëm. Ai mund të duket i turpshëm, por ai thjesht shikon gjithçka që po ndodh përreth.

Ndjeshmëria e saj është ajo që e bën atë një person të mirë. Gjithmonë merrni parasysh ndjenjat e tyre dhe nuk do të jetë kurrë një shenj keqdashëse. Besnikëria e tij është një nga karakteristikat më të mira, kështu që nëse ai ju jep zemrën, mos u shqetësoni për asgjë, sepse ju jeni i vetmi person që ka rëndësi.