Në Qendrën e Numërimit është mbyllur procesi i numërimit të votave me postë.

Mërgata kosovare ka votuar më së shumti për Lëvizjen Vetëvendosje në zgjedhjet e 6 tetorit. Në total VV ka fituar 6850 vota,LDK 2138 vota, PDK 2013 vota, NISMA-AKR 891 vota dhe AAK-PSD 550 vota.