Bukuria e çdo personi është një cilësi që përcillet nëpërmjet karakterit dhe personalitetit, por edhe nga pamja e jashtme.
Një nga gjërat që bien menjëherë në sy dhe lë një përshtypje padyshim se janë flokët, për të cilat duhet një kujdes i veçantë për mirëmbajtje.Por, me ardhjen e stinës së vjeshtës, një shqetësim i vazhdueshëm tek shumë persona është rënia e flokëve.Sipas profesionistëve të kësaj fushe, në periudhën e vjeshtës rënia e flokëve është fiziologjike, duke krahasuar këtë gjë me rënien e gjetheve të vdekura të pemëve gjatë vjeshtës.Pra, edhe flokët bien, sepse përsërisin ciklin e tyre të përvitshëm.