Uria mund të jetë një shenjë e shkëlqyer për të treguar që metabolizmi juaj dhe trupi juaj po punon ashtu siç duhet. Megjithatë nuk duhet të prisni t`ju marrë uria që të vërtetoni a po funksionon metabolizmi.

Uria çon në ngrënie të tepërt

Nëse shmang vakte, atëherë do hash shumë më shumë në vaktin tjetër. Dhe pastaj i di vetë pasojat.

Nuk do humbasësh dot peshë

Ka pas gjasa të hash shëndetshëm

Kjo sepse je i uritur e do hash ç`të gjesh.

Uria mund të shkaktojë pasoja shëndetësore si përzierje, dhimbje koke, pafuqi, dhimbje stomaku dhe probleme me gjumin.