Një 41-vjeçar ka thyer dy herë penisin e tij brenda pesë muajve.

Kjo i ka ndodhur atij për shkak të një gjendjeje shëndetësore, Sindroma e Ehler Danlos, një çrregullim gjenetik që mund të shkaktojë lëvizshmëria e shpejtë.

41-vjeçari i pa identifikuar ka kërkuar ndihmë mjekësore për lëndimin e rëndë 10 ditë pasi i kishte ndodhur gjatë marrëdhënies seksuale

Mjekët thonë se ai kishte shpresuar se do t’i shërohej vetë.

Pacienti më pas kishte pranuar se ai ka pasur një operacion pikërisht për të njëjtin problem vetëm disa muaj më parë.

Orologu tani këshillon që ai dhe pacientë të shumtë me këtë sindrom të jenë ‘më të butë’ në dhomën e gjumit dhe të përdorin shumë lubrifikantë, pasi janë shumë të rrezikuar të pësojnë frakturë.