Gëzim Pollozhani është vlerësuar si “Officer of the Year” (polici i vitit) nga qyteti i Fort Worth-it në Teksas.

Pollozhani është gjithashtu edhe një prej drejtuesve të bordit pranë Qendrës kulturore të komunitetit shqiptaro-amerikan në Texas.

Në ceremoninë e dorëzimit të çmimit ai u vizitua dhe u nderua me mirënjohje edhe nga policia shqiptare e Republikës së Shqipërisë!