Shqiptarët kanë shumë gazetarë të pasur. Edhe gazetare të pasura kemi shumë. Shtrohet pyetja: Si u pasuruan gazetarët në këto dy shtete shqiptare, e më të varfëra të Europës ?

Gazetari i pasur është rrenc: ai është i pandershëm. Ai eshtë i pasur jo se ka punuar shumë e ndershëm, porse ka punuar pak e pandershëm: Ai është rrogëtar i Presidentit e i Kryeministrit. Ai, dhe ajo, janë stativa mikrofoni të ambasadorëve e i gjykatësve të korruptuar.

Ky gazetar e kjo gazetare ka qenë veçse një jokritike e regjimit ose bashkëndihmëse në ndërtimin dhe në ushqimin e regjimit, tjetër mundësi s’ka.

Gazetarët e pasur janë më të dëmshëm sesa edhe vet shitësit e narkotikës. Këta janë më të rrezikshëm sesa edhe plumbi i kallashnikovit. Gazetarët e gazetaret e pasura janë prostituka legale në shërbim të prostitucionit politik dhe ekonomik, dhe ky shërbim duhet të marri fund.

Ejani dhe bashkohuni me MekuliPress! Mos u tutni!