Disa të rinj shqiptarë nga Kosova kanë dizajnuar një mjet që shërben për identifikimin e mineraleve.

Me këtë projekt ata po marrin pjesë në edicionin e pestë të garës NASA Space Apps në Prishtinë. Sipas tyre ky mjet do të iu kursejë dhe lehtësojë punën gjithë astronautëve. Klan Kosova