Sipërmarrësi nga Tenesi Bill Dorris i la një trashëgimi prej pesë milion dollarësh (rreth 4.1 milion euro) qenit të tij pas vdekjes.

Dorris ndërroi jetë në fund të vitit 2020, duke i kaluan pasurinë te 8-vjeçari Lulu, një bari skocez.

Dorris deklaroi në testamentin e tij se ai e lë trashëgiminë për shpenzimet e kujdesit për Lulunë, ku dhe kujdestarja Martha Burton do të marrë gjithashtu një ndihmë mujore.

Sipërmarrësi ishte beqar.