Mesa duket qytetarët serb nuk e pritën mirë postimin e Dua Lipës, ku i bashkohej peticionit për të vendosur Kosovën në hartën e kompanisë Apple.

Këngëtarja në postimin e bërë kishte treguar kuptimin e ‘Autochtonous’ duke i bërë thirrje kompanisë ‘Apple’ në një tjetër mënyrë ta vendosin Kosovën në hartën e tyre.

Shumë profile të tyre në Instagram, shprehën mllef ndaj Duas, madje disa thonin se shqiptarja po nxit një tjetër luftë.

Vlen të ceket se Dua Lipa është vazhdimisht në përkrahje të cdo iniciative që përfshin Kosovën dhe zhvillimin e saj.

https://www.instagram.com/p/CC1bN9Wsx1a/?utm_source=ig_web_copy_link