Zyrat qendrore të kompanisë do të jenë në Duseldorf të Gjermanisë me pozitat lider në nën vende si Gjermania, Spanja, Greqia, Portugalia, Republika Çeke, Rumania, Hungaria dhe Irlanda.

Ditën e sotme Vodafone zbuloi krijimin e platformës më të madhe Evropiane të infrastrukturës së telekomunikimit, Vantage Towers.

Kompania e cila do të menaxhojë asetet infrastrukturore të Vodafone ka mëse 68 mijë antena në 9 tregje madhore Evropiane. Madhësia e Vantage Towers nuk duhet të nënvlerësohet dhe mund të jetë numri 1 ose 2 në këtë sektor me operacione që gjeneruan 950 milionë euro vitin e kaluar.

Zyrat qendrore të kompanisë do të jenë në Duseldorf të Gjermanisë me pozitat lider në nën vende si Gjermania, Spanja, Greqia, Portugalia, Republika Çeke, Rumania, Hungaria dhe Irlanda.

Vendimin Vodafone e arsyetoi si të domosdoshëm për të përshpejtuar adoptimin e teknologjisë 5G. Lëvizja tjetër e madhe e Vodafone ishte blerja për 21.3 miliardë dollarë të aseteve kabllore të Liberty Global në Gjermani, Hungari, Rumani dhe Republike Çeke.