A e dinit se:
1. Për çdo faqe interneti ‘normale’, ka pesë faqe pornografi.
2. Gjirafat dhe minjtë mund të rezistojnë më shumë pa ujë sesa devetë e shkretëtirës.
3. 98 përqind e të gjitha vrasjeve dhe përdhunimeve janë kryer nga një anëtar i familjes apo mik i ngushtë i viktimës.
4. Deklarata e Pavarësisë së SHBA-së është shkruar në një letër të prodhuar nga gjethet e marijuanës.
5. Paraskevidekatriaphobia është frika që disa njerëz kanë nga e premtja e datës 13, e cila u ndodh mesatarisht një deri në 3 herë në vit.
6. Në Itali, 17-ta cilësohet një numër i pafat. Në Japoni ky numër është 4.
7.Në Romën e lashtë, kur një burrë dëshmonte në gjykatë, ai do të betohet për testikujt e tij.
8. Llogaritet se në çdo kohë, mesatarisht rreth 0.7 përqind e popullsisë së botës, është e dehur.
9.Shkencëtarët e njohur Albert Einstein dhe Charles Darwin, u martuan me kushërirat e tyre të para.
10. Mesatarisht, 12 të sapolindur çdo ditë u jepen prindërve të gabuar.