Pas disa projekteve të suksesshme të publikuara prej tij, 2Po2 ka vendosur të kthehet në formën që ai di më së miri – me album.

Reperi ka caktuar kohën e publikimit dhe është viti 2019 periudha kur do të lansohet krijimi i ti jmuzikor.

Për Prive ai ka treguar se ka kohë që po punon shumë në albumin e tij të ri.

Të gjitha albumet e 2Po2 kanë qenë të suksessme, e veçanërisht ai i fundit ku kishte bashkëpunime me shumë reperë.

Projekti i fundit i suksesshëm nga 2Po2 ishte “Ka Po Shkojm”.

Ndërkaq, tejet shumë është pëlqyer edhe projekti “Vida”.