Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Bebe Rexha, ka ditë që nuk është parë të ketë qenë aktive në rrjetet sociale.

Duke marrë parasysh pandeminë e përhapur dhe panikun që është krijuar në mbarë botën, për shkak të coronavirusit, artistja shqiptare vendosi që dielën të publikojë diçka për fansat e saj:

“Në djall dizajnerët e çantave. Në djall orët me diamante. Në djall dizajnerët e takave. Dua shëndet, lumturi dhe paqe”.
“Nuk me intereson kush je. Një miliarder apo jo ne të gjithë përfundojmë në të njëjtin vend. Gjashtë këmbë poshtë dheut”