Joe Biden ka zgjeruar avantazhin mbi Presidentin Trump në Nevada nga 8000 vota në rreth 12000 vota ndërkohë që më shumë kuti po numërohen, lajmërojnë zyrtarët e zgjedhjeve. Tani Biden prin Nevadan me diçka më pak se 1% diferencë nga Trump.

Nevada ka gjashtë vota elektorale dhe e gjithë vota e ditës së votimit është numëruar; votat e postuara me vonesë dhe kutitë e mbetura që mbeten mbeshtesin Demokratet, raporton MekuliPress.com