E pavarura MekuliPress ju sjellë fjalën e fuqishme e shumë domëthënëse të Gjenerali të famshëm kroat Ante Gotovina.

Ja si shprehet ai për deputetët, presidentin dhe për “kryeministrin zuzar”:

“Unë, si një gjeneral lufte, jam hero në vendin tim, jam idealist, i takoj të gjithë popullit liridashës kroat. Si politikan, nuk mund t’i përkas të gjithëve dhe do të përfundoj si një palaço i zhytur me premtime të rreme, duke zhgënjyer varret e plagët e dëshmorëve dhe shokëve. Më mirë një hero lufte se sa një deputet a ministër por edhe president e kryeministër zuzar”.

(Gjenerali i famshëm kroat Ante Gotovina) /MekuliPress/ Nëse e keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj!