Trump fiton në Ohio dhe Idaho

Kjo është një thirrje e madhe: Donald Trump ka fituar Ohio dhe 18 votat e tij elektorale, AP sapo shpalli. Poashtu, Presidenti Trump do të fitojë Idaho, sipas CNN.

Ka katër vota elektorale në lojë në Idaho. Duhen 270 vota elektorale për të fituar zgjedhjet presidenciale të vitit 2020.