Kështu duket dita e 6 Tetorit:

Erdhi dita për qeverinë e VETËVENDOSJES
Erdhi dita për qeverinë Kurti
Erdhi dita për FITORE
Erdhi dita e dijes
Erdhi dita e GRUAS së barabart e të mbrojtur
Erdhi dita e respektit për të gjithë e pa dallim
Erdhi dita mos me u turpnue më se kush jemi
Erdhi dita me punu me nderë e për këtë dhe
Erdhi dita mos me leshu vendin e me jetu me mallë
Erdhi dita për drejtësi
Erdhi dita për zhvillim
Erdhi dita për barazi
Erdhi dita mos me i ra politikanit në dy gjuj
Erdhi dita me u perkul politika para qytetarit
Erdhi dita me u ndi zot në shtëpinë tonë
Erdhi dita me ditë çka po hamë e çka po pimë
Erdhi dita mos me duru të pavertetën e hajnin
Erdhi dita me ndalë berllogun
Erdhi dita mos me na fluturu najlloni mbi kokë
Erdhi dita mos me u shtjerru lumenjët
Erdhi dita e GËZIMIT të madh.