Demi

Femrat e lindura në shenjën e Demit nuk i marrin marrëdhëniet e tyre me lehtësi. Ato duan dikë për gjithë jetën, kjo është arsyeja pse nuk heqin dorë nga personi i parë që takojnë.

Ato duan që dikush të jetë pranë tyre përgjithmonë dhe, kur ta gjejnë, e tregojnë të gjithë përkushtimin dhe besnikërinë e tyre, duke qenë partnere shembullore.

Binjakët

Binjakët janë gra të pavarura që duan të ndjekin rrugën e tyre dhe t’u dalë e tyrja, por kur gjejnë një partner të denjë, ato tregojnë kuptimin e vërtetë të besnikërisë. Ato i japin përparësi marrëdhënieve dhe i bëjnë njerëzit përreth tyre shumë të lumtur.

Gaforrja

Për Gaforret, të qenit besnike vjen natyrshëm. Ato e dinë se besimi bën një ndryshim në një marrëdhënie deri në atë masë sa përcakton sa gjatë mund të zgjasë, dhe për shkak se nuk duan të humbin kohë në martesa jo potenciale, ato lidhen vetëm me dikë kur duan të angazhohen. Ato janë partnerë shumë të ndershme, që nuk e thyejnë zemrën e personit që duan.

Virgjëresha

Gratë e lindura në shenjën e Virgjëreshës e konsiderojnë fushën e dashurisë shumë të rëndësishme. Ato duan partnerë besnikë dhe të respektueshëm, të cilët e njohin vlerën e tyre dhe i trajtojnë me respekt dhe dashuri, dhe janë të përkushtuara t’u ofrojnë të njëjtën gjë. Në dashuri, ato gjithmonë ofrojnë pikërisht atë që duan të marrin.

Bricjapi

Gratë e Bricjapit nuk janë të lehta për t’u fituar dhe mund të jenë mjaft selektive, por për një arsye të mirë. Ato po kërkojnë dikë që meriton vërtet besnikërinë dhe përkushtimin e tyre. Pra, nëse ju japin një shans, do të thotë se do të jenë partneret më të mira të mundshme.

Ujori

Gratë e shenjës së Ujorit janë gra jashtëzakonisht të përkushtuara në marrëdhëniet e tyre. Ato i konsiderojnë si një nga pjesët më të rëndësishme të jetës së tyre dhe nuk ndërmarrin asnjë veprim që i vë në rrezik të humbjes së tyre. Për to, besnikëria është e panegociueshme.