Këto janë rezultatet preliminare:

DPS 2476 vota
SNP 81 vota
Demokratët 236 vota
SD 356 vota
Forumi Shqiptar 3783 vota
Boshnjakët 951 vota

/MekuliPress.com/

Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress