Dhjetra tanke të ushtrisë janë parë sot në rrugët e Tiranës. Sipas kryeministrit Edi Rama, ushtria do të vihet në mbrojtje të popullit, nga një pakicë personash që po shkelin rregullat.

Postimi i Ramës:

? TIRANË – USHTRIA DO TË VIHET E GJITHA NË MBROJTJE TË POPULLIT NGA NJË PAKICË FARE E VOGËL INDIVIDËSH TË PAPËRGJEGJSHËM, TRADHËTARË TË VËRTETË, QË MUND TË NA BËJNË HATANË DHE NUK DUHET TË LEJOHEN NË ASNJË MËNYRË, TË MARRIN NË QAFË MIJËRA E MIJËRA TË PAFAJSHËM, E T’U SJELLIN VUAJTJE TË MËDHA DHJETËRA MIJËRA TË TJERËVE?

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/2991391717579650/?t=44