Gjatë një konference për media, kryetari i Philadelphias, Joe Kenney, ka folur për veprimet e presidentit aktual të SHBA-ve, i cili assesi të pajtohet me procesin zgjedhor duke pretenduar se ka pasur mashtrime.

“Mendoj se presidenti duhet ta kuptojë faktin se ka humbur dhe se duhet ta uroj fituesin, ashtu siç veproi Jimmy Carter, George H.W Bush dhe Al Gore”, ka shtuar Kenney.

Ai madje i bëri thirrje Trumpit se duhet të ndalet me akuza dhe ta lë vendin të ecë përpara.

“Kështu mendoj unë, por dyshoj se ai do të më dëgjojë, por kështu janë gjërat”, tha Kenney për fund.