Albin Kurti e meriton të jetë kryeministër, por a do të bëhet???,,

(Mendime)

Luftë politike,sondazhe, gjykime etj .Përse? Kush merìton të jetë Kryeministri i Kosovës?
Kaq pak…….
Pse nuk e dini që pyesni????
“Këtë e di dhe lopa”????
Albin Kurti meriton të jetë kryeministri i Kosovës. Kjo është postulat dhe pikë.
Problemi që duhet shtruar është: Jo kush e meriton, por kush do bëhet??
Mos u habitni…..
Perandori real i Romës ishte ose Totila ose Vitiku. Mjerisht u bë Narsesi.
Janë qindra shëmbuj.
Albini dhe shtabi i tij që sot duhet ti dijnë, ti analizojnë. Në këtë gjeopolitikë “kurvë” eurorajonale, zotësia nuk është kush e meriton, po kush përfiton. Albini është kaq i mënçur sa të më kuptojë. Është mëndja më e mënçur së paku në Kosovë.
Unë ja di pengesat jo të pakta. Ja di vërtet.Janë të shumta. Por jo të pakaperxyeshme.
Uroj ti dijë dhe Albini. Do ishte një mrekulli të shiķoja
Një kryeministër si Albin Kurti.
Luaj Albin, por luaj politikisht. Popullin e ke me vehte por nuk do ta ketë fajin populli po qe se ti ĺuan keq politikisht
Tung dhe mbarësi miku im
Koço Danaj