“Lufta e Madhe”, “Lufta Botërore”, “Lufta për t’i dhënë fund të gjitha luftrave”, më vonë e njohur si “Lufta e Parë Botërore” përfundoi më 11 nëntor 1918. Armët heshtën, por jo për një kohë të gjatë. /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress