Kompania ajrore kombëtare “Air Albania”,  ka njoftuar se në datë 15 korrik linja nis fluturimet nga aeroporti ndërkombëtar i Kukësit “Zayed”, Flatrat e Veriut.

Sipas njoftimit, destinacionet e para që do të nisin udhëtimet nga ky aeroport janë Zyrihu dhe Stambolli duke filluar nga 1 euro + taksat.

Çmimet e publikuara nga linja ajrore janë si më poshtë:
Kukës – Zyrih 12 EUR
Zyrih – Kukës 28.66 EUR
Kukës – Stamboll 12 EUR
Stamboll – Kukës 23 EUR