Me 20 vjet vonesë Kuvendi i Kosovës sot 9 dhjetor në 11:00 mban: Seancë e veçantë në përkujtim të viktimava të gjenocidit serb
Rendi i ditës
1. Seancë e veçantë me rastin e Ditës ndërkombëtare të përkujtimit dhe nderimit të viktimave të krimeve të gjenocidit, si dhe parandalimi i këtij krimi (A/RES/69/323).

MekuliPress nënvizon se kjo venosë/harresë ndaj krimeve serbe kundër kombit shqiptar të mbetur në ish-Jugosllavi, është turpi dhe dëmtimi më i madhë që i është bërë shqiptarëve nga vet politika shqiptare.